Mr Ingrid Luimes - MFN-registermediator, coach en advocaat

Ingrid begeleidt cliënten die zijn vastgelopen in een conflict of in hun relatie bij het zoeken naar een passende oplossing. Als het gaat om relatieproblemen begeleidt zij bij herstel van de relatie, dan wel bij de verbreking van de relatie. Als het gaat om een echtscheiding, begeleidt Ingrid deze van “a tot z”. Zo is zij behulpzaam bij het opstellen van het ouderschapsplan, de alimentatieberekening, het verevenen van het pensioen en het opstellen van het echtscheidingsconvenant. Tenslotte rondt zij de echtscheiding bij de rechtbank af.

Citaat van Ingrid: “Als de ouders de echtscheiding emotioneel verwerken en in onderling overleg goed regelen, geven zij hun kind een groot cadeau, nl: kind mogen zijn.”

Wanneer het gaat om arbeidsconflicten is Ingrid behulpzaam bij de verbetering van de samenwerking tussen werkgever en werknemer of tussen werknemers onderling, in re- integratietrajecten en/of bij het beëindigen van de arbeidsrelatie. Ingrid stelt de vaststellingsovereenkomst op.

Ook begeleidt Ingrid familiebedrijven. Conflicten binnen familiebedrijven zijn vaak ingewikkeld vanwege de verstrengeling van zakelijk met privé. Maar ook wanneer er geen sprake is van een conflict, kan het heel prettig zijn wanneer in kwesties als bedrijfsopvolging binnen de familie een neutrale gespreksbegeleider aanwezig is. Ook hiervoor kunt u Ingrid inschakelen.

Over Ingrid – zelf: haar achtergrond is zowel juridisch als psychologisch. Zij heeft haar kennis en ervaring opgebouwd vanuit haar Rechtenstudie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen en vanuit de opleiding Professionele Communicatie bij Phoenix Opleidingen in Utrecht (NLP, TA, familieopstellingen). Vervolgens heeft zij haar kennis en kunde uitgebreid met de vervolgopleiding Systemisch werken.

Ingrid heeft haar praktijk in Rhenen. Zij werkt daar in de maatschap van Heerenstaete Advocaten en Mediation. Daarnaast voert zij een zelfstandige praktijk in coaching en training.

Ingrid maakt deel uit van het bestuur van de Stichting MediationloketDeVallei.

Email: luimes@heerenstaete-advocaten.nl

Websites: www.heerenstaete.nl en www.ingridluimes.nl

Telefoon: 0317-619022 / 06-50890640

Neem contact opGa terug naar de homepagina