Mr. Cees Berkel - Conflictbemiddelaar en Advocaat

Indien jij je risico’s en conflicten wilt kunnen managen moet je bewust handelen bij de keuzes die je dan kan maken om deze zo effectief en zo efficiënt mogelijk op te vangen en dreigend gevaar te elimineren. Procederen kan maar levert het ook voldoende op? De huidige bewustheid, dat het oordeel van een derde, een rechter, een arbiter, een scheidsrechter in veel gevallen niet ziet op het  managen van het risico/het conflict maar slechts op het (ver)oordelen van een bepaalde situatie zonder een oplossing aan te dragen voor hoe nu verder, maakt dat je op zoek moet naar het moment dat je een juiste afweging kan maken welke oplossing voor het risico of voor het conflict het meest bij je past, in de hoop en de verwachting dat als je zelf een actieve rol blijft spelen in deze zoektocht je een meer blijvend en bevredigend resultaat kan bereiken.

De inzetbaarheid van bemiddeling en mediation bij geschillen op de werkvloer, bij vastgelopen onderhandelingen, het terugbrengen van vertrouwen op bestuursniveau, de inzet van mediation daar waar de traditionele juridische praktijk geen oplossing biedt voor een opgekomen risico, bijvoorbeeld van dreigende insolventie en de behoefte aan een doorstart, je houd met alle betrokkenen in een besloten sfeer grip op de oplossing en de praktijk laat zien dat het werkt. Het gaat om het maken van een bewuste keuze, wat past het beste bij mij, bij ons, om uit de beknellende sfeer van dreigend gevaar te komen. Procederen of het openstaan van alternatieven, het maken van die keuze maakt Cees met jou. Het vinden van een bevredigende oplossing voor alle betrokkenen is zijn uitdaging.

Cees Berkel is directeur – partner bij BRKL Bureau voor Conflictbemiddeling en Advocatuur, gevestigd te Veenendaal, heeft ruim 34 jaar ervaring in de advocatuur en is ruim 18 jaar werkzaam als legal – mediator.

Hij is lid van de NVVMA, de ZAM, MfN en tevens bestuurslid van SMLDV.

Mail: cl.berkel@brkl.nl

Website: www.brkl.nl

Telefoon:

Neem contact opGa terug naar de homepagina